curs karate copii 4 ani

Curs karate copii 4 ani prin ShuHaRi Dojo

curs karate copii 4 ani

 

La curs karate copii ShuHaRi Dojo se pot inscrie copii cu varsta minima de 4,5 ani.

Karate copii 4 ani este indicat chiar de UNESCO asa cum ai sa vezi mai jos.

Beneficiile sportului sunt multiple, dar cele ale karate-ului sunt de departe cele mai mari.

Daca tu ca si parinte nu ai practicat un sport, poate ai nevoie de argumentele urmatoare pentru a te convinge ca este cea mai buna varianta pentru copilul tau.

 • In primul rand sportul ii va oferi un stil de viata sanatos, activ, ferindu-l de obezitatea de care sufera din ce in ce mai multi copii.
 • Va putea socializa cu alti copii, se va obisnui cu ideea de echipa, unde isi va putea imbunatati abilitatea de comunicare. La curs karate copii acestia vor capata primele notiuni de leadership si vor invata avantajele muncii in echipa.
 • Miscarea educata in sine ii va oferi o dezvoltare normala a scheletului, muschilor, sistemului nervos si endocrin, ii va oferi o postura corecta si ii va creste imunitatea.
 • La karate copii 4 ani acestia vor capata incredere in ei insisi, isi vor creste stima de sine, avand mult mai putine sanse de a deveni adulti depresivi, cu comportamente deviante. Incepand un sport de mici adultii isi vor putea controla stresul si se vor integra in societate mult mai usor.
 • Prin antrenamentele de karate copii acestia isi vor dezvolta corectitudinea, fair play-ul. Aceasta caracteristica odata deprinsa ii va ajuta foarte mult in societate. Vor sti cum sa asculte de antrenor sau colegii mai mari, vor invata cum sa se poarte cu adversarii si cum sa respecte regulile unui joc.
 • Abilitatile de organizare vor creste pentru copii, acestia formandu-si o rutina de lucru printr-un program structurat, organizat cum este un curs karate copii ShuHaRi Dojo. Odata invatata partea de organizare a activitatii proprii, rata abandonului scolar va fi mult mai mica in randul acestor copii. Prin educatie fizica creierul se va oxigena mai bine, imbunatatind memoria si capacitatea de intelegere si atentie. Asa copii vor avea rezultate mai bune la scoala.
 • Prin antrenamente de karate copii 4 ani, acestia vor invata incepand de la aceasta varsta sa respecte reguli si obiective de atins. Astfel ei isi vor forma caractere mai puternice depasind obstacole si muncind pentru a atinge aceste obiective.
 • La curs karate copii 4 ani acestia vor invata perseverenta. Majoritatea deja au invatat sa renunte la prima greutate si asta se vede la nivelul intregii societati. Cand copii sunt in schimb integrati intr-un program de antrenament sau intr-un proiect pe lunga durata vor invata sa insiste pentru a-si atinge scopurile. Perseverenta in atingerea unui rezultat este pentru copii este o abilitate necesara.
 • Prin sport copii vor invata sa-si asume rezultatele. Raspunde-mi te rog la urmatoarea intrebare, tu ca si parinte. Cand ai invatat mai multe, cand ai castigat, sau cand ai pierdut? E mare lucru sa invete copilul tau sa stie sa piarda, caci doar asa va creste in experienta foarte mult. La curs karate copii 4 ani acestia vor invata sa mearga mai departe fara a renunta in fata piedicilor intalnite in drumul lor.
 • Obiceiurile copiilor ce aleg sportul se vor reflecta si in stadiul de adult cand vor avea sanse minime sa accepte alcool, droguri sau fumatul in viata lor. La curs karate copii ShuHaRi Dojo se invata cum sa introduci pe rand cate un obicei sanatos in rutina zilnica. La finalul unei perioade mai lungi de antrenament, copii vor avea o suma de obiceiuri sanatoase, baza unei copilarii reusite si fericite.

Ca parinte este bine sa iti dai copilul la un sport si sa-l motivezi sa continue, atunci cand nu are el chef sa mearga. Lucreaza impreuna cu antrenorul sau instructorul pentru ca la antrenamentele de karate copii 4 ani beneficiaza de o altfel de educatie, complementara celei de acasa.

Combate prin curs karate copii 4 ani pericolele ascunse ale inactivitatii fizice

In plus fata de motivele prezentate mai sus, iti prezentam in acest scurt video pericolele la care este supus un copil inactiv fizic.

Daca esti un parinte responsabil si implicat in educarea copilului tau vei alege sa eviti imediat aceste pericole.

Speram ca nu faci si tu aceste greseli ca atat de multi parinti ce si-au retras copii de la activitati fizice. Afla din timp consecintele lipsei de miscare.

UNESCO recomanda curs karate copii pentru cea mai complexa dezvoltare a lor

UNESCO a declarat că disciplina sportivă KARATE este cel mai bun antrenament pentru copiii cu vârsta de peste 4,5 ani. Prin antrenamentele de karate copii 4 ani ShuHaRi Dojo acestia isi vor dezvolta o seama de abilitati si calitati asa cum eu fost evidentiate de oficialii UNESCO.
Curs karate copii permite o educație motorie completă, consolidând toate posibilitățile educaționale și psihomotorii:

 • spațiu / timp
 • sensibilitate proprie
 • lateralitate
 • aruncare
 • tragere
 • împingere
 • sărituri
 • rulare
 • cădere
 • coordonare
 • stimulare relația cu alte persoane
 • suplimentarea ciclului motor
 • exersarea tehnicii și tacticii sportive
 • construirea unei condiții fizice generale ideale

CIO (Comitetul Olimpic Internațional) consideră karate-ul unul dintre cele mai complete sporturi, ce promovează valorile prieteniei, participării, respectului și efortului de îmbunătățire.

sursa acestui citat: FRANK YOKOZUMA

Curs karate copii 4 ani ShuHaRi Dojo

Acum ai argumente greu de negat in favoarea practicarii sportului de catre copii. Fii un parinte responsabil si nu-i lua din sansele unei dezvoltari normale si complete fizice mentale emotionale si de ce nu spirituale.

Comoditatea ta ca si parinte, supra protectivitatea, mamosenia si alintarea lui exagerata il vor transforma intr-un adult cu handicap fizic, mental si social, ce va renunta la prima greutate intalnita.

Poti alege curs karate copii 4 ani ShuHaRi Dojo, pentru a beneficia de toate avantajele ce ti le poate oferi practica sportului in general si al unei arte martiale in special. Poti parcurge conditile de mai jos pentru a te inscrie la unul din cursurile noastre pentru karate copii 4 ani.

Inscriere la cursuri de karate Bucuresti

Vrei sa te inscrii la cursurile noastre? Te felicitam pentru dorinta, dar mai intai citeste cele de mai jos pentru a nu ne pierde timpul reciproc:

 • prima sedinta nu este gratuita - site-ul iti sta la dispozitie ca sa intelegi de la inceput ce reprezentam in karate - anume Japan Karate Federation - apartenenta la marea familie internationala Wado, cu invataturile si nivelul de calitate corespunzator.
 • singurele noastre criterii de selectie a practicantilor nostri: SERIOZITATE, BUN SIMT, CONSECVENTA doar atat
 • sa poti plati un abonament lunar la o data anuntata in prealabil chestie de bun simt la urma urmei
 • nu acceptam adolescenti ''precoce'' cu apucaturi de adulti, 😱 nesanatoase si agresive

Daca rezonezi cu cele de mai sus, atunci te asteptam cu drag 🤗 in echipa noastra.

,

2 Comments

Florea Mihaela

august 16, 2019 at 7:30 am

Bună dimineața vreau sa mi scriu băiatul la club Cum se procedează

  admin_shuhari

  august 16, 2019 at 9:23 am

  Buna ziua, ori va inscrieti pe formularul pus la dispozitie pe pagina principala, https://shuhari.ro/curs-karate-copii-shuhari-inscriere/ sau in bara laterala ori imi comunicati numele complet, varsta baiatului, numarul de telefon, email-ul il am deja. Programul este Luni Miercuri 16.30 – 18.00 zona Marasesti, restaurantul Budapesta, maternitatea Bucur. O zi frumoasa

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

O Cale O metoda Un Sistem

Karate Japonez la ShuHaRi Dojo versus Karate Occidental predat peste tot

ShuHaRi Dojo este un club de karate in care se predau cursuri de arte martiale Japoneze, la standard Japan Karate Federation. 😎
Stilul predat la cursurile noastre este Wado Ryu, complet iesit din tiparele a ceea ce se cunoaste din filme sau al karate-ului occidental.
1) Karate-ul occidental, indiferent de stilul practicat, reprezinta de fapt o tendinta de a inlocui principiile de miscare si gandire ce caracterizeaza o arta martiala reala, doar cu spectaculozitatea si forma sportiva. Atat. 😒
2) Noi predam karate Japonez, ce reprezinta tot o tendinta si anume aceea de a conserva o arta martiala reala in intreaga ei forma.[vezi linia de predare si invatare a instructorului de karate ShuHaRi Dojo]
Tot acest site iti sta la dispozitie sa incerci sa intelegi in ce consta aceasta diferenta, pe cat posibil.
Fiecare practicant percepe complexitatea Wado Ryu la nivelul varstei sale si a nivelului sau de maturizare. Nu exista o limita a evolutiei tale personale, nu te vei plictisi practicand pentru ca mereu vei invata ceva nou

Beneficii Karate Copii ShuHaRi Dojo

Beneficii Karate Adulti ShuHaRi Dojo

Linia de invatare ShuHaRi Dojo

karate Bucuresti linia de invatare karate Wado Ryu

Accesati Profilul Google al ShuHaRi Dojo