Te invit sa studiezi acest site pentru a intelege ca specificul nostru este cel al transformarii si tranzitiei continue catre o persoana mai buna. La noi se intampla altfel si altceva decat se ''cunoaste'' in lumea karate-ului. Studierea acestui site implica parcurgerea unui drum asemanator al unui practicant de la nivel incepator la centura neagra. E un drum al cunoasterii si transformarii pe care te invit sa-l parcurgi mai intai aici. Daca dai dovada de CURIOZITATE pentru a patrunde diversele aspecte imbracate de karate Japonez pe care noi il predam, atunci ai sanse chiar sa ajungi la noi la club. Orice drum incepe cu primul pas. Al tau poate fi chiar acesta si nici nu stii unde te poate duce. Succes!

Informatii Cursuri Karate Bucuresti

Program Luni si Miercuri 16.30 – 18.00 grupa copii mici si mari | Locatie: Pe perioada restrictiilor antrenamentele se desfasoara in aer liber.

Sala de karate se afla in Piata Bucur, str Verzisori nr 2, langa pasaj Marasesti.

Program 9.30 – 11.00 grupa in formare. Doritorii se pot inscrie si la un numar minim de participanti incepem antrenamentele.

Telefon 0766440398

Piata Bucur, str. Verzisori nr 2

sala pentru cursuri karate copii sector 4

Linia de invatare ShuHaRi Dojo

karate Bucuresti linia de invatare karate Wado Ryu

Accesati Profilul Google al ShuHaRi Dojo

LikeBox

Inscrie-te pe grupul nostru de discutii Google

Translate in your preferred language

Abonati-va si la canalul Youtube ShuHaRi Dojo

Ce crezi despre ShuHaRi Dojo ? Exprimă-ţi părerea pe CYLEX!

Urmeaza-ne aici

Curs karate copii prin Club de Karate Bucuresti ShuHaRi

Arte Martiale Copii si Adulti Karate Wado Ryu

Din toate ramurile de arte martiale copii, karate Bucuresti Wado Ryu prin ShuHaRi Dojo iti va ajuta formarea copilului cel putin in urmatoarele privinte: 

 • pregatire fizica generala 
 • cresterea dexteritatii fizice si mentale
 • dezvoltarea caracterului, inteligentei, disciplinei
 • dezvoltare specifica in karate Wado Ryu – cel mai frumos stil de karate, ce a dat lumii numerosi campioni 

ShuHaRi Dojo are un specific aparte fata de alte cursuri, urmarind dezvoltarea multilaterala si complexa a fizicului, mintii, caracterului, emotionala a tanarului practicant. 

Cui se adreseaza cursuri karate copii prin clubul nostru

Parintilor ce inteleg ca antrenamentele de karate sunt un mijloc suplimentar de educatie. Educatia primita la ShuHaRi Dojo, completeaza pe cea primita acasa si la scoala.

Prin regula noastra specifica de antrenament ”Regula de 1%” si prin ”Shu =asculta, priveste”, ”Ha=intelege”, ”Ri=evolueaza” copii isi vor forma in timp, pe langa un echilibru superior mental, emotional, fizic si un caracter pe masura.

Expresia caracterului va genera si atitudinea. Deci vorbi de o formare complexa a unei minti si unui corp ce poate fi modelat, cu rezultate permanente.

Cine mai formeaza azi caractere? Tu ca parinte vei decide pentru copilul tau, cu ce valori va trai de acum inainte.

Daca rezonezi cu aceasta abordare, esti potrivit atat tu cat si copilul tau, la antrenamentele noastre.

Cui NU se adreseaza cursurile ShuHaRi Dojo

Parintilor ce vor sa ne stabileasca obiectivul antrenamentelor noastre [exemplu: ”vrem sa faca doar miscare si atat”, ”nu vrem sa dea examenele anuale obligatorii”, etc]

Copiilor ce nu au un minim de educatie si disciplina, tulburand bunul mers al orei. Noi nu corectam educatia de acasa ci doar o completam. Cu educatia primita acasa la cursuri karate copii rezista sau nu.

Copiilor cu diverse tulburari gen ADHD, autism, tulburari de echilibru, etc

Copiilor cu varste mai mici de 5 ani.

ATENTIE – la varsta asta produsul rezidual al miscarii [organizate], lactatul, nu se elimina ci se acumuleaza. Asta poate duce la o stare de soc. Asta nu inseamna un antrenament propriuzis de karate, ci o joaca cu tematica de karate, asa cum (subsemnatul) tin cursuri si la gradinite. La cerere pot organiza si astfel de grupe pentru minim 10 copii intre 3,5 ani pana in 5 ani.

Beneficiile copiilor si tinerilor prin karate Bucuresti

Pe langa dezvoltarea complexa ce il va ajuta in toate privintele vietii, tinerii sportivi vor avea acces prin karate Bucuresti la: 

 • stagii de pregatire anuale nationale si internationale cu sensei japonezi si arte martiale copiieuropeni

 • examene de grad (centura) dupa standard Japan Karate Federation, cu sensei japonez in comisia de examinare

 • Centurile negre se vor acorda doar prin examene sustinute in fata comisiilor internationale de examinare formati din sensei japonezi si europeni

 • concursuri de stil si interstil, nationale si internationale, cu scop de verificare a cunostintelor dobandite si promovare

 • seminarii de pregatire cu sensei japonezi

Copii si tinerii pot alege karate Bucuresti pentru placere sau performanta, cele de mai sus fiind valabile in ambele cazuri. Daca vrei si tu pentru copilul tau sau pentru tine o parte daca nu toate din beneficiile enumerate, inscrie-te in casuta din stanga sus acum la karate Bucuresti pentru copii si tineri. 

.


2 Comments

Florea Mihaela

august 16, 2019 at 7:30 am

Bună dimineața vreau sa mi scriu băiatul la club Cum se procedează

  admin_shuhari

  august 16, 2019 at 9:23 am

  Buna ziua, ori va inscrieti pe formularul pus la dispozitie pe pagina principala, https://shuhari.ro/curs-karate-copii-shuhari-inscriere/ sau in bara laterala ori imi comunicati numele complet, varsta baiatului, numarul de telefon, email-ul il am deja. Programul este Luni Miercuri 16.30 – 18.00 zona Marasesti, restaurantul Budapesta, maternitatea Bucur. O zi frumoasa

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.