curs karate copii 4 ani

Curs karate copii varsta minima 4,5 ani prin ShuHaRi Dojo

Prin inscrierea copilului tau la la cursuri karate copii cu varsta minima 4,5 ani, acesta va beneficia de:

 • pregatire fizica generala acoperind toate tipurile de miscare conform UNESCO

 • cresterea dexteritatii fizice si mentale – se inatampla pana la varsta de 12 ani și de aceea e necesara formarea în complexitatea artelor martiale încă de mic

 • dezvoltarea caracterului, inteligentei, disciplinei prin modul de antrenament ShuHaRi

 • dezvoltare specifica in karate Wado Ryu – un stil special de karat,e bazat pe artele martiale specifice samurailor

Modul de antrenament la curs karate copii ShuHaRi Dojo urmareste o dezvoltare complexa a copilului, sportivului si nu doar fizica, sportiva.

 

UNESCO recomanda curs karate copii pentru cea mai complexa dezvoltare a lor

UNESCO a declarat că disciplina sportivă KARATE este cel mai bun antrenament pentru copii și tineri cu vârsta de peste 4,5 ani. Este de asemnea o practică benefica pentru orice vârstă.

Permite o educație motorie completă, consolidând toate posibilitățile educaționale și psihomotorii (spațiu / timp, sensibilitate proprie, lateralitate, aruncare, tragere, împingere, sărituri, rulare, cădere, coordonare, stimulare relația cu alte persoane, suplimentarea ciclului motor, exersarea tehnicii și tacticii sportive) precum și în construirea unei condiții fizice generale ideale.

CIO (Comitetul Olimpic Internațional) consideră karate-ul unul dintre cele mai complete sporturi, ce promovează valorile prieteniei, participării, respectului și efortului de îmbunătățire.

sursa acestui citat: FRANK YOKOZUMA

Combate prin curs karate copii pericolele ascunse ale inactivitatii

Vezi in acest video de ce este foarte important sa iti stimulezi copilul sa faca un sport. Daca in schimb il motivezi sa practice o arta martiala, castigul lui va fi si mai mare.

Oportunitati la curs karate copii si adulti prin ShuHaRi Dojo

La clubul nostru de karate, practicantii au sansa de a invata karate la un alt nivel. Aici, participantii la curs karate copii si adulti au sansa sa invete si sa inteleaga principiile ce stau la baza tehnicilor diverse de karate.

Inca de la nivel incepator practicantilor li se explica in ce constau aceste principii, cum se aplica in tehnicile sportive si traditionale, cum ii ajuta in viata de zi cu zi.

O arta martiala inseamna cu totul altceva decat lovituri cu mainile si picioarele. Asta se intampla si in boxul francez spre exemplu, fara pretentia ca acesta sa fie o arta martiala.

Fara filozofie, principii de urmat si aplicat, cu urmari pozitive in viata de zi cu zi, nu poti spune ca ce practici este o arta martiala.

curs karate copii cu varsta minima 4,5 ani

Rezultatele se vor obtine prin dinamica corpului si nu prin muschi precum la alte sporturi de lupta.

Partea de pregatire fizica generala si specifica va oferi un corp viguros si o conditie fizica foarte buna. Pe de alta parte tehnicile specifice stilului nostru sunt eficiente prin folosirea acestor principii ce ofera o dinamica speciala a corpului.

Pe masura de practicantul unui curs karate copii sau adulti ShuHaRi se maturizeaza, va avea noi perspective asupra a ceea ce a invatat. Intr-un fel intelegi si aplici ce ai invatat cand esti copil si altfel realizezi cand esti adult. Cu toate acestea beneficiile exista la orice varsta, in functie de nivelul de dezvoltare fizica si mentala.

Spre deosebire de celelalte stiluri de lupta unde tehnicile se depreciaza odata cu varsta, in stilul de karate Wado Ryu se intampla exact invers. Pe masura ce o persoana se maturizeaza, poate intelege din ce in ce mai profund aceste invataturi.

Stilul Wado Ryu este ca un aisberg, adica se vede doar 20% din ce exprima practicantul. Restul, motorul se afla in interior. De aceea spunem ca la curs karate copii si adulti dezvoltam si lucram cu partea interioara, nevazuta unde de fapt miscarea isi are originea.

Alt avantaj al participantilor la curs karate copii si adulti ShuHaRi Dojo este acela ca va fi integrat in marea famile internationala Wado Ryu. Avem campionatul propriu, national si international dedicat acestui stil de karate, unde practicantii isi vor intalni prietenii din Japonia, Austria, Ungaria, Anglia, Irlanda, etc.

In acest fel avem un cadru competitional cu buna energie, fara orgolii si prietenie.

Schimbarea intr-o persoana mai buna la curs karate copii si adulti

Ceea ce schimba si maturizeaza participantul la curs de karate copii si adulti este participarea la activitatea competitionala.

La ShuHaRi Dojo nu fortam pe nimeni sa devina campion. Intelegem ca foarte putini se asociaza cu aceasta imagine si o privesc ca si pe o piedica in a practica orice, nu doar karate.

Ceea ce ne intereseaza in schimb prin activitatea competitionala, este ciclul de transformare in sens pozitiv al practicantului de Wado Ryu. Ne intereseaza sa obtii transformarea pozitiva prin karate.

Daca vii alaturi de noi dorim sa practici cu placere si intelegere aceasta arta martiala, iar activitatea competitionala sa o privesti ca pe o ocazie de a te verifica si de a-ti face noi prieteni.

La ce iti serveste participarea la activitatea competitionala

Emotiile legate de perioada pre-competitionala, participarea in sine la concurs si apoi faza de recuperare, sunt doar pozitive.

Ele produc o cresterea rapida a increderii in sine si o maturizare pe masura. Asta va transforma practicantul intr-o persoana mult mai sigura pe sine, increzatoare in propriile forte, ce va sti sa-si masoare si verifice progresul si nu doar in karate.

Pe langa dezvoltarea complexa ce ii vor ajuta in toate privintele vietii, tinerii sportivi vor avea acces prin curs karate copii ai adulti ShuHaRi Dojo la:

 • stagii de pregatire anuale nationale si internationale cu sensei japonezi și europeni

 • examene de grad (centura) dupa standard Japan Karate Federation, cu sensei japonez in comisia de examinare

 • Centurile negre se vor acorda doar prin examene sustinute in fata comisiilor internationale de examinare formati din sensei japonezi si europeni

 • concursuri de stil si interstil, nationale si internationale, cu scop de verificare a cunostintelor dobandite si promovare

 • seminarii de pregatire cu sensei japonezi

Copii si adultii pot alege curs karate copii Bucuresti ShuHaRi Dojo pentru agrement sau selectie pentru competitie, asa cum am aratat mai sus.

Daca vrei si tu sa faci parte dintr-o astfel de echipa, parcurge textul de mai jos si apasa butonul de inscriere la curs karate copii si adulti. Te asteptam cu drag la antrenamente

Inscriere la cursuri de karate Bucuresti | Citeste si apoi inscrie-te

Te rugam sa consideri urmatoarele, daca te inscrii la cursurile noastre:

 • prima sedinta nu este gratuita
 • singura cerinta din partea noastra pentru practicanti, indiferent de varsta, este seriozitatea
 • karate in sine acopera toate tipurile de efort conform UNICEF, deci nu este necesar sa faca si alte sporturi pentru o dezvoltare complexa. Dar daca tot iti doresti acest lucru macar sa nu faca 2 antrenamente in aceeasi zi
 • la cursurile noastre copii si adultii, nu fac contact fizic violent, agresiv, deci nimeni nu bate pe nimeni
 • nu permitem prezenta in si la sala noastra de antrenament, a adolescentilor ''precoce'' cu apucaturi nesanatoase si agresive
 • respectul este esential intre participanti, indiferent de varsta. Atmosfera la antrenament este senina, dar concentrata pe ceea ce avem de facut

Karate Japonez versus Karate Occidental - Nota explicativa

ShuHaRi Dojo este un club de karate in care se predau cursuri de arte martiale Japoneze, la standard Japan Karate Federation.
Stilul predat la cursurile noastre este Wado Ryu, complet iesit din tiparele a ceea ce se cunoaste din filme sau al karate-ului occidental.
1) Karate-ul occidental, indiferent de stilul practicat, reprezinta de fapt o tendinta de a inlocui principiile de miscare si gandire ce caracterizeaza o arta martiala reala, doar cu spectaculozitatea si forma sportiva. Atat.
2) Noi predam karate Japonez, ce reprezinta tot o tendinta si anume aceea de a conserva o arta martiala reala in intreaga ei forma.[vezi linia de predare si invatare a instructorului de karate ShuHaRi Dojo]
Lucrul cu gravitatia, energia interna, eschiva, absoarberea fortei oponentului, contra-atacul folosind simultan toate elementele descrise, dar si multe altele, fac din aceasta arta martiala, una a mintii in primul rand.
Fiecare practicant percepe complexitatea Wado Ryu la nivelul varstei sale si a nivelului sau de maturizare.


2 Comments

Florea Mihaela

august 16, 2019 at 7:30 am

Bună dimineața vreau sa mi scriu băiatul la club Cum se procedează

  admin_shuhari

  august 16, 2019 at 9:23 am

  Buna ziua, ori va inscrieti pe formularul pus la dispozitie pe pagina principala, https://shuhari.ro/curs-karate-copii-shuhari-inscriere/ sau in bara laterala ori imi comunicati numele complet, varsta baiatului, numarul de telefon, email-ul il am deja. Programul este Luni Miercuri 16.30 – 18.00 zona Marasesti, restaurantul Budapesta, maternitatea Bucur. O zi frumoasa

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shu = fii atent si asculta, Ha = intelege ce ti se explica, Ri = evolueaza pe baza ascultarii si a intelegerii. Urmeaza cea mai buna forma de dezvoltare personala pentru copii si adulti.

Preturi abonament

Reduceri aplicate la membri de familie
Ron 200 Lunar
 • 1 membru de familie
 • 2 membri 175 lei / persoana
 • 3 membri in sus 150 lei / persoana
Plata online

Inscriere Cursuri Karate

* indicates required

Inscriere la cursuri de karate Bucuresti | Citeste si apoi inscrie-te

Te rugam sa consideri urmatoarele, daca te inscrii la cursurile noastre:

 • prima sedinta nu este gratuita
 • singura cerinta din partea noastra pentru practicanti, indiferent de varsta, este seriozitatea
 • karate in sine acopera toate tipurile de efort conform UNICEF, deci nu este necesar sa faca si alte sporturi pentru o dezvoltare complexa. Dar daca tot iti doresti acest lucru macar sa nu faca 2 antrenamente in aceeasi zi
 • la cursurile noastre copii si adultii, nu fac contact fizic violent, agresiv, deci nimeni nu bate pe nimeni
 • nu permitem prezenta in si la sala noastra de antrenament, a adolescentilor ''precoce'' cu apucaturi nesanatoase si agresive
 • respectul este esential intre participanti, indiferent de varsta. Atmosfera la antrenament este senina, dar concentrata pe ceea ce avem de facut

Karate Japonez versus Karate Occidental - Nota explicativa

ShuHaRi Dojo este un club de karate in care se predau cursuri de arte martiale Japoneze, la standard Japan Karate Federation.
Stilul predat la cursurile noastre este Wado Ryu, complet iesit din tiparele a ceea ce se cunoaste din filme sau al karate-ului occidental.
1) Karate-ul occidental, indiferent de stilul practicat, reprezinta de fapt o tendinta de a inlocui principiile de miscare si gandire ce caracterizeaza o arta martiala reala, doar cu spectaculozitatea si forma sportiva. Atat.
2) Noi predam karate Japonez, ce reprezinta tot o tendinta si anume aceea de a conserva o arta martiala reala in intreaga ei forma.[vezi linia de predare si invatare a instructorului de karate ShuHaRi Dojo]
Lucrul cu gravitatia, energia interna, eschiva, absoarberea fortei oponentului, contra-atacul folosind simultan toate elementele descrise, dar si multe altele, fac din aceasta arta martiala, una a mintii in primul rand.
Fiecare practicant percepe complexitatea Wado Ryu la nivelul varstei sale si a nivelului sau de maturizare.

Beneficii Karate Adulti ShuHaRi Dojo

Ce beneficii ai participand la antrenamentele ShuHaRi Dojo

curs karate copii 4 ani

Linia de invatare ShuHaRi Dojo

karate Bucuresti linia de invatare karate Wado Ryu

Accesati Profilul Google al ShuHaRi Dojo

Urmeaza-ne aici

Urmeaza arte martiale Bucuresti karate ShuHaRi

%d blogeri au apreciat: