Cursuri karate copii o noua grupa cu incepere luna Septembrie 2019

karate copiiArte Martiale Copii Karate Wado Ryu

karate copii sector 4Din toate ramurile de arte martiale copii karate Bucuresti Wado Ryu iti va ajuta formarea copilului cel putin in urmatoarele privinte: 

 • sa se dezvolte fizic multilateral prin antrenamentele specifice ShuHaRi Dojo. Adica dezvoltarea calitatilor sale fizice generale si specifice, necesare in orice sport: de echipa, individual, etc.

 • spre deosebire de alte sporturi ce folosesc miscari ciclice, la karate Bucuresti in mod special stilul Wado Ryu, se folosesc miscari complet aciclice. Asta inseamna ca practicantul va invata sa se adapteze in continuu unor situatii complet noi, neprevazute, in dinamica. Consecinta va fi aceea a dezvoltarii creativitatii, inteligentei si a sistemului nervos prin arte martiale copii Wado Ryu mai mult decat prin altele.

 • sa-si dezvolte prin exercitii specifice la curs karate copii, forta – viteza – rezistenta ce-i vor declansa toate mecanismele de dezvoltare complexa a corpului in timpul cresterii si dupa aceia.

 • sa-si dezvolte prin aceste genuri de exercitii si tehnici, partea neuronala pana la varsta de 12 ani.

 • astfel copilul dupa aceasta varsta, da dovada de dexteritate crescuta in toate sporturile si specificurile de activitati. Adica va executa natural tehnici de complexitate crescuta, fara un efort deosebit de invatare.

 • prin curs karate copii Wado-Ryu copilul si tanarul isi va dezvolta Spiritul – Mintea – Corpul unitar (in acelasi timp). Modelul Shin – Gi -Tai (minte – spirit – corp) este specific artelor martiale cu predilectie Wado-Ryu.

 • karate Bucuresti Wado-Ryu insemna scoala (Ryu) Armoniei (Wa) ce il va invata pe tanarul practicant sa opuna armonia miscarii (principile fundamentale din jiu-jitsu) fortei brute a adversarului.

 • practicarea celui mai complex stil de karate Wado-Ryu va dezvolta la fel de complex tanarul practicant sub aspectele Spirit – Minte – Corp.

 • va dezvolta un caracter puternic si curat prin respectarea principiilor de karate traditionale de lupta si mod de viata.

Cele de mai sus sunt doar cateva avantaje pe care copii si tinerii le pot dobandi practicand karate-ul la club de karate Bucuresti ShuHaRi Dojo.

 

Beneficiile copiilor si tinerilor prin karate Bucuresti

Pe langa dezvoltarea complexa ce il va ajuta in toate privintele vietii, tinerii sportivi vor avea acces prin karate Bucuresti la: 

 • stagii de pregatire anuale nationale si internationale cu sensei japonezi si arte martiale copiieuropeni

 • examene de grad (centura) dupa standard Japan Karate Federation, cu sensei japonez in comisia de examinare

 • Centurile negre se vor acorda doar prin examene sustinute in fata comisiilor internationale de examinare formati din sensei japonezi si europeni

 • concursuri de stil si interstil, nationale si internationale, cu scop de verificare a cunostintelor dobandite si promovare

 • seminarii de pregatire cu sensei japonezi

Copii si tinerii pot alege karate Bucuresti pentru placere sau performanta, cele de mai sus fiind valabile in ambele cazuri. Daca vrei si tu pentru copilul tau sau pentru tine o parte daca nu toate din beneficiile enumerate, inscrie-te in casuta din dreapta acum la karate Bucuresti pentru copii si tineri. 

Locul de desfasurare al antrenamentelor de karate copii in Bucuresti

 

Locatie: Sala se afla in Zona Budapesta la 8 – 9 minute de metrou Unirii sau Tineretului, langa bulevardul Unirii

Orar curs karate copii sector 4: Luni si Miercuri 16:30 – 18:00
 

sala pentru cursuri karate copii sector 4

Formare Grupa Curs Karate Copii si Tineri  cu Incepere din Septembrie 

Inscrie-te acum pentru a rezerva loc la curs karate copii sector 4 cu incepere din luna Septembrie. Sala se afla in Zona Budapesta la 8 – 9 minute de metrou Unirii sau Tineretului, langa bulevardul Unirii, cu orar: Luni si Miercuri 16:30 – 18:00

Conditii de inscriere

 • varsta minima 7 ani
 • sa nu aiba deficit de atentie

*campuri obligatorii
 

 

 

 

Te vom contacta doar pentru inscrierea la antrenamente si informatii referitoare la organizarea si programul lor.