Strict-Transport-Security: max-age=16070400; includeSubDomains
cursuri karate bucuresti

Urmareste-ne pecursuri arte martiale copii si pe

Vara este anotimpul perfect pentru aceste cursuri karate copii. Astfel ei pot sa-si descopere și să isi dezvolte abilitățile fizice si mentale intr-un mod complex. Practicarea de cursuri de karate pentru copii vara, oferă acestora o modalitate distractivă și interactivă de a-și petrece timpul liber. In plus beneficiile obtinute vor avea un impact semnificativ asupra dezvoltării lor multilaterale.

Copiii pot alege sa practice cursuri de karate doar în timpul vacantei de vara sau pe termen lung. Oricum această activitate îi va înzestra cu abilități și trăsături de caracter esențiale. Astfel vor deveni adulți echilibrati si încrezători.

Prin intermediul acestor cursuri karate copii, ei vor învăța lecții valoroase despre disciplină, respect, autocontrol și cooperare. În plus, vor învăța să-și depășească limitele și să-și exploreze potențialul maxim. Aceste abilitati și valori dobandite în timpul antrenamentelor de karate se vor extinde si în alte aspecte ale vietii. Vor fi influentate invatarea, relatiile interpersonale si atingerea obiectivelor personale.

Cursuri karate copii de ce sunt benefice

cursuri karate copii ACS ShuHaRiEste important de menționat că practicarea karate-ului vara oferă copiilor și o pauză activă de la rutina școlară și de la activitățile sedentare. Aceasta îi motivează să se mențină activi și să adopte un stil de viață sănătos. Astfel vor avea bunăstare fizică și mentală.

Această arta martiala, karate Wado Ryu practicata la ACS ShuHaRi, este potrivită pentru toti copiii și oferă oportunități de dezvoltare holistică într-un mediu distractiv și interactiv.

Acum vezi cateva detalii despre beneficiile acestor cursuri karate copii:

 • Activitate fizică și dezvoltarea sanatătii

  Prin practicarea de cursuri karate, copiii sunt implicați într-o activitate fizică intensă. Aceasta le permite să își îmbunătățească rezistența cardiovasculară, flexibilitatea, coordonarea și forța musculară. În plus, cursuri karate copii, dezvoltă echilibrul și agilitatea, îmbunătățind în același timp coordonarea mână-ochi și reacțiile reflexe. Pe lângă aceste beneficii fizice, practicarea karate-ului contribuie la menținerea unei stări generale de sănătate și bunăstare.

 • Dezvoltarea abilităților de autoapărare și încredere

  Aceste cursuri karate copii ii învață pe acestia tehnici de autoapărare eficiente, care îi ajută să se simtă mai încrezători și mai siguri în propriile abilități. Prin practicarea regulată, copiii își îmbunătățesc abilitățile de a-și proteja corpul și de a face față situațiilor potențial periculoase. Această încredere în sine dobândită prin karate se extinde și în alte aspecte ale vieții, precum relațiile sociale și performanța școlară.

 • Disciplină și autocontrol

  La cursuri de karate pentru copii Bucuresti prin ACS ShuHaRi se pune un accent deosebit pe disciplină și autocontrol. Prin urmare, copiii învață sa respecte regulile și să asculte indicațiile instructorului. În timpul antrenamentelor, copiii învață să își canalizeze energia și să își controleze miscarile, ceea ce le dezvoltă abilitățile de concentrare și disciplină. Aceste valori și abilități se vor reflecta în alte aspecte ale vieții copiilor, cum ar fi învătarea la scoală si relatiile cu ceilalti.

 • Dezvoltarea abilitătilor sociale si de lucru în echipa

  Prin practicarea de cursuri karate copii, ei au oportunitatea de a interacționa cu alți copii și cu instructorii într-un mediu structurat și cooperativ. Această interactiune îi învață pe copii să lucreze în echipa, sa isi dezvolte abilitățile de comunicare și să își construiască relații de prietenie

 • Dezvoltarea concentrării si auto-stăpanirii emotionale

  Practicarea cursuri de karate pentru copii Bucuresti necesita o concentrare intensa si o atenție sporită asupra mișcărilor și tehnicilor. Copiii vor învăța să-și focalizeze mintea și să-și controleze emoțiile în timpul antrenamentelor. Această abilitate de a fi prezenți în momentul prezent și de a-și stăpâni emoțiile le va fi utilă în alte aspecte ale vieții, inclusiv în sala de clasă sau în fața unor provocări personale.

 • Imbunătățirea respectului și a valorilor morale

  ACS ShuHaRi prin cursuri karate copii, promovează valorile morale fundamentale precum respectul, onoarea și disciplina. Copiii vor învăța să respecte nu doar pe instructori si colegi, ci si pe ei însisi. Vor înțelege importanța respectului față de reguli, față de ceilalti si fată de propriul progres. Aceste valori morale vor însoti copiii pe tot parcursul vietii si îi vor ajuta să devină adulti responsabili si cu o conduită etică solidă.

 • Imbunătătirea invătării si performanței scolare

  Prin practicarea de cursuri karate copii, acestia isi dezvoltă abilități cognitive și de învățare, cum ar fi memorarea și concentrarea. Aceste abilități îi vor ajuta să se descurce mai bine în sala de clasă și să obțină rezultate academice mai bune. De asemenea, karate-ul îi învață pe copii perseverența și determinarea, calități esențiale pentru a-și atinge obiectivele școlare și personale.

 • Dezvoltarea spiritului competitiv și a mentalității de învingător

  Prin participarea la competiții și examene copiii învata sa-si gestioneze emotiile și să-și valorifice potențialul maxim. Această experiență îi învață să facă față presiunii și să-și depășească limitele personale. In plus, copiii vor înțelege că succesul vine în urma efortului lor personal.  Asa vor fi pregatiti pentru provocările vieții și pentru a deveni lideri în propriul lor domeniu.

Dupa cum vezi argumentele pentru practicarea de cursuri de karate pentru copii Bucuresti vara sau permanent, au un fundament. Avantajele prezentate sunt exact ce le lipseste generatiilor actuale de copii. Vara poate constitui un inceput bun de drum pentru copilul tau.

Asa ca te incurajam sa iei decizia de a-ti inscrie copilul in programul de vara al acestor cursuri karate copii prin ACS ShuHaRi.

Cursuri Karate Copii ACS ShuHaRi

cursuri arte martiale copii si karate adulti

Inscriere Karate Japonez standard antrenament Japan Karate Federation

* indicates required
Grupa 1 Program Permanent
Grupa 2 cu incepere din Ianuarie 2024

Acest formular si datele cerute sunt necesare bunei comunicari intre clubul sportiv si practicantii sai. Noi nu facem marketing pe baza datelor colectate, ci doar ne asiguram in prima faza prin apel telefonic despre persoanele potrivite noua, informam asupra organizarii cursurilor, evenimentelor, comunicam datele de plata online ale abonamentului, urgente.

Te poti dezabona in orice moment, apasand pe linkul din partea de jos a fiecarui email. Trimitem email-uri strict legat de inscrierea si programul antrenamentelor de karate.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.