Inscriere Cursuri Karate Adulti Bucuresti

Karate, stilul Wado Ryu poate fi practicat fara o limita de varsta. Poate constitui o preocupare constructiva, permanenta, pentru tot restul vietii. Acum te poti inscrie la cursuri karate adulti Bucuresti, daca:

 • ai depasit varsta tineretii si iti doresti sa devii sau sa te mentii activ, cat mai mult timp
 • sa-ti controlezi stresul sau sa scapi de presiunea unei vieti profesionale active
 • sa iti mentii sau imbunatatesti sanatatea
 • sa-ti disciplinezi mintea pentru a beneficia de calm in orice situatie
 • sa-ti imbunatatesti considerabil conditia fizica si mentala indiferent de ce limitari crezi ca ai
 • sa scapi de temeri, frici, limitari – functioneaza de minune [dupa un antrenament de karate Wado Ryu o sa ”darami” usa fara probleme peste clientul tau potential, pentru a-i propune proiectul tau  …]
 • sa capeti un nou scop in viata si anume acela de a te perfectiona continuu intr-o arta traditionala japoneza – unde nu exista o limita a cunoasterii, dar beneficiile obtinute sunt foarte mari in toate aspectele vietii
 • sa poti sa-ti cresti prin practica martiala nivelul energetic, ce la randul sau va sustine corpul in a ramane puternic si sanatos pana la varste inaintate
 • sa realizezi prin cursuri karate adulti Bucuresti, ce nu ti-ai fi inchipuit vreodata ca poti, adica sa iti depasesti propriile limite fizice, mentale si emotionale
 • sa-ti largesti aria de cunoastere spirituala prin practica traditionala a karate-ului pur japonez
 • sa capeti incredere in fortele tale fiind un bun exemplu pentru cei din jur, copii, nepoti
 • si nu in ultimul rand de a alege daca doresti, sa participi in concursuri interne si internationale la categoria corespunzatoare de varsta; iti iei copii sau nepoteii si plecati impreuna la concurs, fiecare la categoria lui de varsta. Dupa concurs, seara impartasiti impresii, experiente, evoluand impreuna.

Specificul antrenamentelor de Wado Ryu la cursuri karate adulti Bucuresti, este lipsa duritatii specifice karate-ului cu influente chinezesti [Okinawan].

Cursuri Karate Adulti Bucuresti pentru Tinerete fara Batranete

Wado Ryu predat la cursuri karate adulti Bucuresti este singurul stil de karate ce continua traditia martiala a samurailor.

Adica in acest stil de karate se regasesc tehnicile traditionale de Ken Jitsu [lupta cu sabia] si Jiu Jitsu [lupta cu mana goala, fara sabie].

Sunt implicate tehnici de absoarbere, eschiva, deplasare specifica eficienta, variatie a propriei greutati, generarea energiei interne ki, folosirea energiei externe [gravitatia].

Toate acestea, plus filozofia stilului, dezvolta un corp si o minte puternica, armonizate perfect intre ele, indiferent de varsta.

In stilul Wado Ryu se considera ca varsta la care se atinge maximul de cunoastere si invatare este pe la 70 de ani.

In Japonia, exista participanti la concursuri de karate si de 80 de ani, chiar si mai mult.

Karate Wado Ryu te mentine mereu tanar si in forma. Inscrie-te si tu acum.o

Inscrie-te Aici

 
* Campuri obligatorii
 
 
Selectati Grupa de Copii sau Adulti


sala pentru cursuri karate copii sector 4

Program: 2 zile pe saptamana comunicate la definitivarea grupei, intre orele 09 – 10.30

Locatia salii: Piata Bucur, in zona restaurantului Budapest, la 7 minute de mers de metrou Unirii, vezi harta

Conditie de inscriere la cursuri karate adulti Bucuresti

Viitorul practicant nu trebuie sa sufere de un handicap fizic.

Trebuie sa obtina de la medic o adeverinta ce sa ateste capacitatea de a sustine un efort moderat.

Sensei Ohtsuka Hironori creatorul stilului Wado Ryu

Stilul Wado Ryu potrivit tuturor categoriilor de varsta

otsuka_hironori cursuri karate adulti Bucuresti prin club de karate ShuHaRiStilul de karate Wado Ryu este creat de Sensei Ohtsuka Hironori, prezent in demonstratia de mai sus. Acest stil de karate practicat la cursuri karate adulti Bucuresti, a fost creat pentru elevii si studentii acelor vremuri de inceput de secol XX. Din acest motiv practicarea acestuia constituie si o perfecta metoda de antrenament al mintii si nu doar al corpului.

Pe de alta parte, acest stil este alcatuit din stravechea arta martiala Japoneza Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu peste care s-a adaptat karate-ul din Okinawa.

Din acest motiv tehnicile de karate ale acestui stil nu sunt dure, ci eficiente prin ”inteligenta”.

Practicantii isi vor folosi intens mintea pentru a intelege ce au de facut. Sabloanele limitative din gandire vor fi treptat inlocuite cu altele eficiente. 

Apoi prin specificul antrenamentelor isi vor transfera ”cunoasterea” in corp. Participantii la cursuri karate adulti Bucuresti vor invata sa-si dezvolte partea interioara, nevazuta, ce este de fapt cea mai importanta.

Efortul moderat spre scazut, activitatea mentala ridicata, lucrul mai degraba cu ”partea nevazuta”, vor declansa evolutia energetica si nu in ultimul rand spirituala a practicantului adult.

Stimularea energiei interne a practicantului [ki] va mentine corpul intr-o forma optima cat mai mult timp.

Daca si tu iti doresti sa practici Wado Ryu la cursuri karate adulti Bucuresti prin club de karate ShuHaRi, Inscrie-te Acum.