Inscriere Cursuri Karate Adulti Bucuresti

Cursuri Karate Adulti Bucuresti

 

Ai 2 optiuni la inscriere:

  • grupa mixta copii adulti/parinti program Luni si Miercuri 16.30 – 18.00
  • grupa de adulti 09.00 – 10.30 2 zile pe saptamana, grupa in formare – trebuie sa specifici interesul pentru aceasta grupa

Aceste cursuri karate adulti Bucuresti stilul Wado Ryu, sunt accesibile tuturor. Ele pot constitui o preocupare constructiva, de dezvoltare personala activa. Daca doresti sa-ti descoperi noi valente, te poti inscrie la cursuri karate adulti Bucuresti.

Beneficiile practicarii Wado Ryu la karate adulti 

  • imbunatatirea conditiei fizice, mentale si emotionale, redobandirea increderii in tine
  • controlul stresului sau un bun management emotional al unei vieti profesionale active
  • implementarea in viata zilnica a unor principii filozofice proprii artei martiale, ce te vor aduce la o minte calma si linistita in orice situatie
  • scapi de temeri, frici, limitari, conditionari ce te tin pe loc. Vei invata pur si simplu ca si tu poti.
  • iti vei creste prin practica martiala nivelul energetic, ce la randul sau iti va sustine corpul in a ramane puternic si sanatos pana la varste inaintate
  • sa-ti largesti aria de cunoastere spirituala prin practica profunda a karate-ului pur japonez

Specificul antrenamentelor de Wado Ryu la cursuri karate adulti Bucuresti, este lipsa duritatii specifice karate-ului cu influente chinezesti [Okinawan].

 

Karate Adulti Pentru Sanatate si Tinerete

Wado Ryu predat la cursuri karate adulti Bucuresti este singurul stil de karate ce continua traditia martiala a samurailor.

Adica in acest stil de karate se regasesc tehnicile traditionale de Ken Jitsu [lupta cu sabia] si Jiu Jitsu [lupta cu mana goala, fara sabie].

Sunt implicate tehnici de absoarbere, eschiva, deplasare specifica eficienta, variatie a propriei greutati, generarea energiei interne ki, folosirea energiei externe [gravitatia].

Toate acestea, plus filozofia stilului, dezvolta un corp si o minte puternica, armonizate perfect intre ele, indiferent de varsta.

In stilul Wado Ryu se considera ca varsta la care se atinge maximul de cunoastere si invatare este pe la 70 de ani.

In Japonia, exista participanti la concursuri de karate si de 80 de ani, chiar si mai mult.

Karate Wado Ryu te mentine mereu tanar si in forma. Lucreaza la dezvoltarea ta chiar din acest moment si inscrie-te la cursuri karate adulti Bucuresti.

* indicates required

sala pentru cursuri karate copii sector 4

Program:

  • optiunea 1 grupa mixta Luni si Miercuri 16.30 – 18.00
  • optiunea 2 doar adulti – 2 zile pe saptamana comunicate la definitivarea grupei, intre orele 09 – 10.30

Locatia salii: Piata Bucur, in zona restaurantului Budapesta, la 7 minute de mers de metrou Unirii, vezi harta

Conditie de inscriere la cursuri karate adulti Bucuresti

Viitorul practicant nu trebuie sa sufere de un handicap fizic.

Trebuie sa obtina de la medic o adeverinta ce sa ateste capacitatea de a sustine un efort moderat.

Sensei Ohtsuka Hironori creatorul stilului Wado Ryu

Stilul Wado Ryu potrivit tuturor categoriilor de varsta

otsuka_hironori cursuri karate adulti Bucuresti prin club de karate ShuHaRiStilul de karate Wado Ryu este creat de Sensei Ohtsuka Hironori, prezent in demonstratia de mai sus. Acest stil de karate practicat la cursuri karate adulti Bucuresti, a fost creat pentru elevii si studentii acelor vremuri de inceput de secol XX. Din acest motiv practicarea acestuia constituie si o perfecta metoda de antrenament al mintii si nu doar al corpului.

Pe de alta parte, acest stil este alcatuit din stravechea arta martiala Japoneza Shinto Yoshin Ryu Jiu Jitsu peste care s-a adaptat karate-ul din Okinawa.

Din acest motiv tehnicile de karate ale acestui stil nu sunt dure, ci eficiente prin ”inteligenta”.

Practicantii isi vor folosi intens mintea pentru a intelege ce au de facut. Sabloanele limitative din gandire vor fi treptat inlocuite cu altele eficiente. 

Apoi prin specificul antrenamentelor isi vor transfera ”cunoasterea” in corp. Participantii la cursuri karate adulti Bucuresti vor invata sa-si dezvolte partea interioara, nevazuta, ce este de fapt cea mai importanta.

Efortul moderat spre scazut, activitatea mentala ridicata, lucrul mai degraba cu ”partea nevazuta”, vor declansa evolutia energetica si nu in ultimul rand spirituala a practicantului adult.

Stimularea energiei interne a practicantului [ki] va mentine corpul intr-o forma optima cat mai mult timp.

Daca si tu iti doresti sa practici Wado Ryu la cursuri karate adulti Bucuresti prin club de karate ShuHaRi, Inscrie-te Acum.