Strict-Transport-Security: max-age=16070400; includeSubDomains
cursuri karate bucuresti

Urmareste-ne pecursuri arte martiale copii si pe

Karate este o arta martială deosebit de populara, practicata în întreaga lume, inclusiv la karate Bucuresti ACS ShuHaRi. În karate, salutul se face prin cuvântul “Ossu”, ce are o semnificație profundă și complexă. Acest salut este considerat o formulă de respect și modestie, care trebuie să fie prezentă în practica oricărui karateka. 

Ossu nu este doar un simplu cuvânt, ci simbolizează valorile esențiale ale practicanților la karate ACS ShuHaRi. În primul rând, Ossu înseamnă modestie, adică capacitatea de a fi conștient de propriile limite și de a-i trata cu respect pe ceilalți. Este o manifestare a respectului față de adversari, antrenori și colegi de antrenament.

Karate Bucuresti ACS ShuHaRi respect si absenta violentei

Pe lângă modestie, Ossu înseamnă și renunțarea la egoism. Este important ca practicanții de karate Bucuresti ACS ShuHaRi, sa-si depășească dorința de a-și dovedi superioritatea in sens negativ. Ei sunt indrumati sa acționeze într-un mod altruist, luând în considerare binele echipei si protejarea celorlalți înainte de propriul orgoliu.

la karate Bucuresti se respecta principiile vechii arte martiale japoneze Shinto Yoshin Ryu Jiu JitsuCuvântul Ossu este format din două caractere japoneze: “O” și “Su”. “Su” înseamnă suflet și sabie, reprezentând legătura strânsă dintre practicant și arma sa. În tradiția samurailor, sabia era considerată sufletul lor, iar în karate, tehnica devenea arma propriu-zisă. Asa cum am ascuți o sabie pentru a o face eficientă, practicarea tehnicilor de karate ne permite să ne dezvoltăm abilitățile și să ne perfecționăm.

Sabia Sufletul Samurailor

Sabia, totuși, poate fi atât o armă de atac ucigașă, cât și o armă de apărare. La fel ca si samuraii autentici, care țineau sabia în teacă și o foloseau doar în situații de pericol, și practicanții de karate trebuie să-și folosească tehnicile doar atunci când nu mai au alte opțiuni. Astfel antrenamentele de karate Bucuresti la ACS ShuHaRi devin lipsite de violenta si orgolii, castigand in schimb in eficienta.

Astfel, în cuvântul Ossu, sunt cuprinse două aspecte esențiale: sufletul și sabia. Aceasta sugerează că tehnicile și abilitățile noastre trebuie să fie păstrate în interiorul nostru și utilizate doar atunci când este absolut necesar.

Arte Martiale Japoneze la ACS ShuHaRi si filozofia samurailor

Caracterul “O” reprezintă puterea de a învinge violența din interiorul nostru. Este un apel constant către practicanți să descopere și să utilizeze puterea interioară pentru a rămâne stăpâni pe sine în orice situație.

În încheiere, “Ossu” reprezintă filozofia samurailor și esența gândirii lor, care se regăsește în acest salut. Atunci când îl folosim, trebuie să ne amintim mereu de această filozofie și de înțelesul profund al cuvântului.

Karate la ACS ShuHaRi nu este doar despre mișcări și tehnici fizice, ci și despre dezvoltarea unor calități interioare și respectarea unor principii etice. Prin practicarea acestei arte, ne conectăm la valorile vechilor samurai și învățăm să fim mai buni, mai modesti și să ne controlăm egoismul. Karate București prin ACS ShuHaRi, oferă oportunități excelente pentru cei pasionați să se antreneze într-un mediu profesional și să exploreze în profunzime filozofia și tradițiile acestei arte fascinante.

 
cursuri karate copii
* indicates required
Alege orarul antrenamentelor potrivit tie

Acest formular si datele cerute sunt necesare bunei comunicari intre clubul sportiv si practicantii sai. Noi nu facem marketing pe baza datelor colectate, ci doar ne asiguram in prima faza prin apel telefonic despre persoanele potrivite noua, informam asupra organizarii cursurilor, evenimentelor, comunicam datele de plata online ale abonamentului, urgente.

Te poti dezabona in orice moment, apasand pe linkul din partea de jos a fiecarui email. Trimitem email-uri strict legat de inscrierea si programul antrenamentelor de karate.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.