Pentru abonamentul antrenamentelor tale plateste in siguranta cu cardul luand la cunostinta urmatoarele:

 • odata ce ai decis plata abonamentului prin plata integrala si te razgandesti, contravaloarea abonamentului nu se mai returneaza; in schimb poti cere reprogramarea in limita locurilor disponibile la urmatoarele antrenamente;
 • daca organizatorul evenimentului pentru care ai rezervat locul anuleaza acel eveniment, plata va fi returnata integral;
 • in cazul anularii evenimentului de catre organizator, poti cere sa participi la o data ulterioara, fara returnarea contravalorii abonamentului cursului din partea organizatorului;
 • In cazul nerespectarii conditiilor impuse de organizator, platile abonamentului nu se returneaza. Aceste conditii sunt prevazute in conditiile de inscriere si includ ca si cadru general, respectul fata de instructor, dojo, colegii din dojo si insotitori acestora, prezenta la sala si respectarea programului si obiectivelor de antrenament, respectarea cerintelor antrenorului pentru participanti

Termeni si Conditii Generale – Online Shuhari

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 1. Informatii administrator magazin online Site-ul https://shuhari.ro este administrat de catre ACS ShuHaRi cu sediul in localitatea Bucuresti, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. ROONRC.108, Cod de Identificare Fiscala RO 45306183, Tel. 0766440398, email. simionescualexandru@ymail.com
 2. Acceptare TCGV

Administratorul va ofera accesul in site si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea oricarui serviciu prin intermediul sitelui nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din acest site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 1. Drepturi de autor

– Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Shuhari, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

 1. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

– Odata cu plata abonamentului de curs karate Shuhari, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
– Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
TCGV magazinului online Shuhari stau la baza contractului astfel perfectat.
– Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata sau refuzul comunicarii prin email sau telefon al cumparatorului ca avand valoarea unui Contract.
– Cumparatorul se considera ca a achitat abonamentul dupa confirmarea platii in suma intreaga in cazul platii prin OP sau card.

 1. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui serviciu, nu contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari (valabil in cadrul produselor). In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pretul serviciilor din site Shuhari poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de Shuhari si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura transmisa pe email cumparatorului.

 1. Stocuri (in cazul produselor daca si cand se vor introduce in obiectul de activitate al clubului Shuhari)

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

 1. Garantii (in cazul produselor daca si cand se vor introduce in obiectul de activitate al clubului Shuhari)

Shuhari garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie).  Shuhari nu raspunde de actiunile intreprinse de autoritati ce duc la verificarea si desigilarea produselor in timpul transportului international. Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii si pe site-ul https://shuhari.ro în dreptul produselor în cauza.
Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.
Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email simionescualexandru@ymail.com

 1. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de retur (in cazul produselor daca si cand se vor introduce in obiectul de activitate al clubului Shuhari)

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Datele noastre sunt: SC. Quantic House Center SRL, Str. Dristor nr 4, Bucuresti, 031536, E-mail: simionescualexandru@ymail.com
Telefon: 0766440398

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii (in cazul produselor daca si cand se vor introduce in obiectul de activitate al clubului Shuhari)

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costul livrarii internationale de retur direct catre producator, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.
În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct producatorului international, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor catre producator. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este cel perceput de curierii rapizi internationali.
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si cu acordul consumatorului, Shuhari poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au facut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
·      prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
·      au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare
Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email simionescualexandru@ymail.com

 1. Program de lucru, livrari, termene-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16, exceptand sarbatorile legale.
  – Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin expeditori internationali
  – Termenul de livrare pentru produse este de 10 – 15 zile din momentul confirmarii livrarii.
  – Livrarile fizice se efectueaza prin curierat rapid international

– Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.
-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

 1. Obligatiile cumparatorului– sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
  – sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat  administratorului;
  – sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

  11. Obligatiile vanzatorului

  -sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
  – sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
  – sa livreze produsele in cel mult 60 zile (transport international suportat de vanzator) de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
  – sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta  din TERMENI SI CONDITII.

 2. Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC Quantic House Center SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele ce vor fi salvate in baza de date SC Quantic House Center SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare si livrare a bunurilor numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar.

Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online catre magazinul virtual Shuhari.
Scopul colectarii datelor este: onorarea comenzilor, reclama, marketing, publicitate, statistici,comunicatii electronice.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecinta. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor cu exceptia partenerilor agreati/furnizorilor de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator sub sanctiunea obligarii la plata de daune interese.
Optarea pentru abonarea la newsletter si participarea voluntara la diverse concursuri/promotii/loterii publicitare implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre compania SC Quantic House Center SRL.
Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Shuhari va rugam sa ne informati printr-un email la adresa simionescualexandru@ymail.com

Site-ul https://shuhari.ro poate folosi Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online Shuhari, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari/ actiuni între doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de încarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii în care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta daca este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate si anunturi publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute, înstrainate sau închiriate unei terte parti. Astfel de anunturi pot fi afisate în website-urile retelei Google Display si Google Search. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa online prin email la adresa https://shuhari.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra vor fi transferate în strainatate catre producatorii ce livreaza bunurile solicitate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau doriti sa le modificati, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 1. Litigii TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la legea romaneasca. SC Quantic House Center SRL nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, de nefunctionarea siteului sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor siteului ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.
ArabicBulgarianChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanGreekHebrewHungarianItalianJapaneseMacedonianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSpanishUkrainian