cursuri karate bucuresti

Urmareste-ne pecursuri arte martiale copii si pe

Devino cea mai buna versiunea a ta prin karate Constanta

ACS ShuHaRi organizeaza cursuri karate Constanta copii si adulti in stilul Wado Ryu. Noutatea fata de ce sa stie despre karate pana acum este data de o alta abordare a karate-ului. In loc de o insiruire de lovituri si blocaje, acest stil ofera o gama mult mai variata de tehnici, centrate pe principii stravechi ale vechilor samurai.

Este un stil de karate vechi, ce inglobeaza principiile vechii scoli Shindo Yoshin Ryu (ken-jitsu = lupta cu sabia & jiu-jitsu = fara arme) si karate Qkinawan Suri-te.

Arte Martiale Constanta ACS ShuHaRi

cursuri karate constanta

Karate Constanta

Antrenamentele de karate Wado Ruy prin ACS ShuHaRi, urmaresc standardul scolii japoneze de antrenament. Desi te-ai astepta ca acest standard sa contina agresivitate si violenta, severitate, de fapt este fix invers.
Prin greseli repetate inveti calea corecta. Asa ca nu o sa-ti ceara nimeni ce nu poti face de la inceput. Altfel elimitarea de violenta si obtinerea unei minti calme in orice situatie a fost obiectivul Busido. Azi el se transmite mai departe adaptat prin cele 5 reguli Dojo kun la antrenamentele noastre.

cursuri arte martiale adulti bucuresti

Karate Adulti Constanta

Acest stil de karate Wado Ryu este perfect pretabil si adultilor. Beneficiile practicarii acestui stil, la karate Constanta implica regastigarea increderii in sine, un mai bun control al stresului, o conditie fizica si mentala superioara. Abordarea acestui stil de karate presupune intelegerea unor aspecte abstracte, nevazute dar care isi fac din plin prezenta. De aceea gradul de maturitate, ce vine odata cu varsta, descopera noi aspecte ce duc la cresterea dimensiunii mentale si chiar spirituale.

Specificul Clubul ACS ShuHaRi

Odata ce ai inceput antrenamentele de karate prin ACS ShuHaRi, ai inceput altceva decat bataie, tipete, agresivitate. Denumirea clubului contine chiar filozofia de a preda karate Constanta.
SHU inseamna sa privesti si sa asculti atent.
HA se refera la intelegerea a ceea ce ai privit si ascultat cu atentie.
RI semnifica evolutia ta prin intelegere.
Consecinta acestei abordari ShuHaRi este ca vom antrena concentrarea, adica mintea. Altfel evolutia nu poate avea loc. Aceasta este marea deosebire fata de alte stiluri de karate cat si fata de alte scolii.

karate Constanta copii si adulti

Programul cursurilor noastre de karate Constanta, se va desfasura in weekend, in zilele de Sambata si Duminica.
Cursurile vor avea loc dimineata. Frecventa antrenamentelor, 2 weekend-uri pe luna sau altfel, va f comunicata ulterior celor inscrisi.
In momentul de fata clubul nostru desfasoara antrenamente in Bucuresti. Pentru a deschide sala de antrenament in Constanta, incepand cu Septembrie, este nevoie de un minim de 15 persoane interesate, inscrise. Copiii cu varsta minim de 5 ani.
Detalii referitoare la locatie si orarul exact doar persoanelor interesate si inscrise.
Grupele de antrenament sunt mixte, copii si adulti.

Inscriere Karate Constanta

* indicates required
Alege orarul antrenamentelor potrivit tie

Acest formular si datele cerute sunt necesare bunei comunicari intre clubul sportiv si practicantii sai. Noi nu facem marketing pe baza datelor colectate, ci doar ne asiguram in prima faza prin apel telefonic despre persoanele potrivite noua, informam asupra organizarii cursurilor, evenimentelor, comunicam datele de plata online ale abonamentului, urgente.

Te poti dezabona in orice moment, apasand pe linkul din partea de jos a fiecarui email. Trimitem email-uri strict legat de inscrierea si programul antrenamentelor de karate.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

© 2021 ACS ShuHaRi All Rights Reserved.

Nu mai astepta, timpul trece asa ca ofera-i valoare

inscrie-te Acum la cursuri karate

Ori prin formularul de inscriere de pe acest site prin butoanele ” Inscrie-te” ori direct prin Whatsapp in bara de sus ori la 0766440398.

„Calea karate-ului nu e doar despre a invinge, ci despre a-ti descoperi puterea interioara si a o folosi cu intelepciune.” – ACS ShuHaRi

0766440398